Raisin Hope Foundation

Switch to desktop

Hoe werkt het? - Individueel

Vul je bidon met geld en rijd deze op zondag 3 september 2017 naar Wheelerplanet Spaarnwoude!

 

De wind in je gezicht, modderspatten op je kuiten en de gezelligheid met je maatjes. Fietsen is fantastisch, maar niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Voor mensen met hersenletsel bijvoorbeeld. Fietsen stimuleert de hersenen, voorkomt een isolement en geeft hen een groot deel van hun vrijheid en onafhankelijkheid terug. Dit kan vaak alleen met aangepaste fietsen, waarvoor meestal het budget ontbreekt als gevolg van hun letsel. De Raisin Hope Foundation Nederland bouwt daarom aan een netwerk van aangepaste fietsen in Nederland, waarvan mensen met hersenletsel gratis gebruik kunnen maken. Help mee dit netwerk te realiseren en laat ook hen genieten van de wind in het gezicht, modderspatten op de kuiten en de gezelligheid met hun fietsmaten!

 

Hoe werkt het?

 

1. Neem een willekeurige bidon en download de Raisin Hope Bidon Challenge Barometer.

 

2. Zet de bidon in het wielerseizoen op allerlei mogelijke manieren in om sponsorgeld binnen te halen. Alleen of met je fietsmaten. Bedenk een ludieke actie, laat je sponsoren voor een bijzondere prestatie, collecteer tijdens je clubavond of kijk voor nog meer ideeën op deze website.

 

3. Maak een actiepagina aan op de speciale Geef-website van de Raisin Hope Foundation Nederland, zodat jouw sponsors je ook gemakkelijk via Ideal kunnen sponsoren.

 

4. Breng je opbrengst in je bidon persoonlijk op je fiets naar het collectepunt tijdens het Raisin Hope-evenement, dat op zondag 3 september 2017 plaatsvindt op en rond wielercircuit Wheelerplanet in recreatiegebied Spaarnwoude (tussen Haarlem en Amsterdam). Fiets je liever niet met geld over straat? Maak het geld dan over en vul op weg naar Spaarnwoude je actiebidon met de van jouw opbrengst voorziene symbolische cheque, die je via onze website kunt downloaden.

 

5. Fiets na de overhandiging nog een van onze toertochten van Rondje Stelling over enkele trainingswegen van onze ambassadeur en Parijs-Roubaix-winnaar Niki Terpstra.

 

Bedenk je niet, meld je nu aan voor de Raisin Hope Bidon Challenge en fiets mee voor fietsen!

 

Copyright 2013

Top Desktop version