Raisin Hope Foundation

Switch to desktop

Informatie Shirts

Met de aanschaf van het Raisin Hope Foundation-wielershirt word je een van onze fietsende ambassadeurs en daar zijn wij uiteraard trots op. Het shirt wordt extra bijzonder doordat je er zonder extra kosten je eigen naam en eventuele sponsor- of teamnaam op kunt laten drukken!

wielerkleding-duo-vrij-wit-webOntwerp

Het ontwerp is, naast de logo's van de RHF en onze kledingsponsor Owayo, voorzien van de Nederlandse driekleur op de mouw en hals en de tekst 'Team Holland'. Een leuk accent voor als je in het buitenland gaat toeren!

wielerkleding-886-symbool-webVerder prijkt op de rug klein het symbolische RHF-rugnummer 886, dat de datum 8 augustus 2006 symboliseert. Het is de dag dat onze founder Saul Raisin voor het eerst na zijn ongeluk weer op zijn racefiets zat. Een dag van hoop voor alle slachtoffers van traumatisch hersenletsel!

Materiaal

Het Raisin Hope Foundation-wielershirt is gemaakt van elastische R-Tex-stof. Dit van 100% polyester gemaakte materiaal is ademend en houd je super droog via de bekende techniek 'wicking'. De binnenzijde van de stof absorbeert transpiratievocht en transporteert dit snel naar de buitenlaag. Hierdoor garandeert het materiaal een optimale temperatuurregeling van het lichaam.

Door het gebruik van bioactieve vezels en zilver ionen in de stof worden bacteriën en nare geurtjes afgestoten, de circulatie van frisse lucht bevorderd, gevoeligheid voor de huid voorkomen en is de stof kleur- en wasvast.

Het shirt heeft een smalle, atletische snit met raglanmouwen en is uitgevoerd met staande kraag, een rits over de volledige lengte en een 3-delige zak op de onderrug. De zoom is voorzien van een ingenaaid elastiek om te voorkomen dat het shirt omhoog kruipt.

De naden zijn met een speciaal ontwikkelde steek gestikt, zodat deze niet loslaten en jeuk of schuurplekken kunnen veroorzaken.

Wintershirt
Het wintershirt heeft dezelfde kwaliteiten, maar is voorzien van een bewerkte binnenzijde voor extra warmte. Deze bewerking geeft het gevoel van een 'fleece'-trui. De stof is isolerend en houdt warmte vast, zodat je beschermd bent tegen koude wintertemperaturen.

Retour & maattabel
Aangezien de RHF-wielershirts gepersonaliseerd worden met eigen renners- en sponsor/teamnaam kan de kleding niet retour gezonden worden. Bepaal dan ook zo goed mogelijk je maat aan de hand van de maattabel.

 

Matentabel RHF wielershirts

RHF Maat             S M L XL XXL
Mannen 42/44 46/48 50/52 54/56 56/58
Vrouwen  36/38 40/42 44/46 46/48 48/50
Kinderen 164/170        

 

Lichaamsomtrek - centimeters

RHF Maat S M L XL XXL
Borstomtrek (CM) 82-90 90-98 98-106 106-114 114-118

 

Meetmethode

size-bike-jerseysJe kunt zelf bepalen welke maat je ongeveer hebt. Meet zelf je borstomtrek en zoek naar de best corresponderende waarde in de maattabel. De borstomtrek is de maximale horizontale omtrek tijdens een normale ademhaling. Het meetlint gaat over de schouderbladen, direct onder de oksel en terug over de borst.

Copyright 2013

Top Desktop version